Reflexzonetherapie is een natuurgeneeswijze die al duizenden jaren geleden door de Egyptenaren en Indianen werd toegepast. Reflexzonetherapie gaat uit van het principe dat onder andere op handen en voeten gebieden (reflexzones) liggen die corresponderen met de organen, klieren en andere delen van het lichaam.
Blokkades in het lichaam (storingen in de energiedoorstroming) kunnen door deze zones te masseren opgeheven worden, zodat het lichaam weer in balans kan komen. Door deze behandeling wordt het zelfgenezende vermogen van het lichaam geactiveerd. Reflexzonetherapie is een holistische therapie, waarbij niet alleen gekeken wordt naar de klacht, maar ook naar de leefwijze van de cliënt. Het is een veilige en natuurlijke behandelwijze voor klachten op velerlei gebied. Daarnaast werkt reflexzonetherapie ontspannend, wat de cliënt de gelegenheid geeft om eens anders naar zichzelf en naar zijn klachten te kijken.

Op deze website vindt u informatie over de verschillende behandelingsvormen, tevens kunt u meer informatie vinden over voetreflexologie en wat het voor een bedrijf kan betekenen. Bent u ook benieuwd wat Praktijk Ellis Willebrands voor u en uw lichaam kan doen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 06-10733969 of via het Contact formulier.

Gediplomeerd Lid van VNRT